Direktlänk till inlägg 1 april 2014
Det här receptet är för dig som äter lite mer kolhydrater men gärna vill skippa gluten. Pannkakorna är gjorda med havre, ris och bovete. Dom är även mjölkfria.
Ingredienser:
3-4 portioner
4,5 dl mjölk/grädde (kokos, havre el dyl.)
5 ägg
2 dl havregryn
1 dl rismjöl
1/2 dl bovetemjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk fiberhusk
1 tsk salt
Gör så här:
1. Mixa havregrynen till mjöl.
2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
3. Häll i mjölk/grädde och vispa.
4. Tillsätt äggen och vispa till en jämn smet.
5. Stek lite tjockare pannkakor på medelhög värme i smör eller kokosfett.
6. Vänd pannkakorna när det kommer upp bubblor till ytan.
7. Servera med en klick kokosgrädde och hemmagjord blåbärssylt!
/Veronica
Forst och framst maste jag ursakta min stavning da tangentbordet har i Kanada inte riktigt stammer overrens med svenska texten. Men har kommer ett recept pa en julig cheesecake som min man gjorde harom dagen. Botten 50g smalt smor 3/4 dl ma...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | 5 |
6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 |
|||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 |
|||
21 |
22 | 23 |
24 | 25 | 26 |
27 |
|||
28 | 29 | 30 | |||||||
|