Direktlänk till inlägg 10 april 2014
Det här behöver du:
Gör såhär:
1. Krydda på ordentligt och rör ihop allting. Låt stå i ca. 30-40 min med omrörning emellanåt.
2. Sätt på ugnen på 175°
3. Rosta till dom fått en gyllene färg. Håll utkik då dom kan plötsligt bli brända å då smakar dom blä!
4. När dom är klara, häll över i en sil och lät överflödigt fett rinna av, torka på bakplåtspapper.
/Cilja
Forst och framst maste jag ursakta min stavning da tangentbordet har i Kanada inte riktigt stammer overrens med svenska texten. Men har kommer ett recept pa en julig cheesecake som min man gjorde harom dagen. Botten 50g smalt smor 3/4 dl ma...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | 5 |
6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 |
|||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 |
|||
21 |
22 | 23 |
24 | 25 | 26 |
27 |
|||
28 | 29 | 30 | |||||||
|