Direktlänk till inlägg 25 april 2014
Jag försöker hitta fler efterrätter som är helt utan någon slags sötning och även mejerifria (smör använder jag dock, då det innehåller en sån liten mängd mjölkprotein). Det är inte så lätt, oftast blir det ingen efterrätt alls men idag fick jag till denna fantastiska Kokossmulpaj med blåbär och hallon.
Det här behöver du:
Gör såhär:
1. Sätt på ugnen på 200°
2. Blanda bären med 1 tsk vaniljpulver.
3. Fördela i en form (jag tog 2 mindre ca.12cm)
4. Smält smöret/kokosoljan och blanda ihop alla resterande ingredienser.
5. Fördela/klicka smeten över bären och grädda i ca. 15 min.
Servera med en stor klick garant kokosmjölk! :)
/Cilja
Forst och framst maste jag ursakta min stavning da tangentbordet har i Kanada inte riktigt stammer overrens med svenska texten. Men har kommer ett recept pa en julig cheesecake som min man gjorde harom dagen. Botten 50g smalt smor 3/4 dl ma...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | 5 |
6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 |
|||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 |
|||
21 |
22 | 23 |
24 | 25 | 26 |
27 |
|||
28 | 29 | 30 | |||||||
|