Direktlänk till inlägg 14 april 2014
1. Tina fisken om den är fryst.
2. Sätt ugnen på 200°C.
3. Torka av fisktärningarna och lägg i en smord, ugnssäker form.
4. Smält matfettet i en kastrull. Häll i kokosmjölken och majonnäsen, koka upp under omrörning och låt såsen sjuda ca 5 minuter. Rör om då och då. Tillsätt örtsalt, kycklingkrydda och vitpeppar. Smaka av med salt och peppar.
5. Lägg på hackad grönkål och citronskivorna på fisken. Strö på dill och oregano.
6. Krydda med salt och peppar. Sätt mitt i ugnen ca.20 minuter.
/Cilja
Forst och framst maste jag ursakta min stavning da tangentbordet har i Kanada inte riktigt stammer overrens med svenska texten. Men har kommer ett recept pa en julig cheesecake som min man gjorde harom dagen. Botten 50g smalt smor 3/4 dl ma...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | 5 |
6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 |
|||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 |
|||
21 |
22 | 23 |
24 | 25 | 26 |
27 |
|||
28 | 29 | 30 | |||||||
|