Direktlänk till inlägg 5 januari 2014
Söndagens middag bestod av entrecoté, sallad och sötpotatis. Gott och enkelt!
Salta och peppra entrecotén och stek ca 2 minuter på varje sida. Rosta sötpotatisen i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter. Servera med en sallad och bearnaise.
/Veronica
Forst och framst maste jag ursakta min stavning da tangentbordet har i Kanada inte riktigt stammer overrens med svenska texten. Men har kommer ett recept pa en julig cheesecake som min man gjorde harom dagen. Botten 50g smalt smor 3/4 dl ma...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
|||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|||||
|