Direktlänk till inlägg 9 november 2013
Idag testade jag för andra gången att göra sötpotatischips. Blev något bättre än första gången kan man påstå. :p
Det är väldigt lätt att göra och tar inte lång tid. Skiva potatisen med osthyvel (eller kniv om du kan skära tunt). Pensla med lite olivolja och krydda (försiktigt!) med salt eller örtsalt. Lägg på en tallrik utan att de är på varandra och så in i micron.
De ska vara i micron ca 4 minuter. Håll koll i slutet så att de inte bränns. Om chipsen känns fuktiga kan du lägga de på en bit papper så att överbliven olja får rinna av.
- Sonja
Forst och framst maste jag ursakta min stavning da tangentbordet har i Kanada inte riktigt stammer overrens med svenska texten. Men har kommer ett recept pa en julig cheesecake som min man gjorde harom dagen. Botten 50g smalt smor 3/4 dl ma...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | ||||
|