Direktlänk till inlägg 14 november 2013
En sak jag ofta äter är äggröra med bacon, kalkon eller skinka. Det är så otroligt gott med lite salt kött till äggröran. Det går snabbt att röra ihop och är perfekt efter träning tillsammans med en härligt uppfriskande smoothie!
Ingredienser:
kokosfett eller liknande att steka i
3 ägg
6 skivor skinka/kalkon/bacon
1 msk havremjölk (du kan göra med nästan vilken vätska du vill ex. mjölk, vatten, grädde, rismjölk)
Börja med att värma kokosfettet. SKär under tiden köttet i små bitar. Vispa medan köttet steks i pannan på mellanhög värme ihop äggen och havremjölk. När köttet är brynt häller du i äggvätskan i stekpannan. Rör om då och då med t.ex en trägaffel tills önksad konsistens. Jag föredrar en rätt saftig äggröra! :)
/ Sonja
Forst och framst maste jag ursakta min stavning da tangentbordet har i Kanada inte riktigt stammer overrens med svenska texten. Men har kommer ett recept pa en julig cheesecake som min man gjorde harom dagen. Botten 50g smalt smor 3/4 dl ma...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | ||||
|